Doorgaan naar inhoud
Van natuurlijke mangohouten meubels tot moderne accessoires, jouw meubel outlet avontuur in Curaçao begint hier!
Jouw meubel outlet avontuur begint hier!

Pick-up & bezorging

Om aan uw spullen te komen na een order, bieden wij 3 mogelijkheden (te selecteren bij check-out in deze webshop):

1. Pick-up in de winkel

Geplaatste orders kunnen binnen 5 openingsdagen worden opgehaald bij onze winkel aan de Granaatappelweg 131. U ontvangt een bevestiging per mail als uw order voor u klaarstaat (dit is een 2e e-mail die u ontvangt na de generieke order bevestiging met betaalinstructie).

Woensdag tot en met zaterdag 10:00-17:00

Neemt u zelf svp voldoende mankracht mee om alles in de auto te tillen. Indien mogelijk helpen wij een handje uiteraard, maar wij kunnen dit niet vooraf garanderen. 

2. Bezorging openingsactie voor standaard bezorgingen 

Speciaal voor de start van onze nieuwe winkel en webshop hebben wij een speciaal actietarief: NAF 50,- per bezorging. Dit geldt voor bezorgingen bestaande uit accessoires, 1 of 2 tafels en diverse stoelen. Onze bezorger komt deze dan alleen bezorgen en wij leveren de spullen begane grond af. Omdat de bezorger alleen komt en gebruik maakt van een karretje om zwaardere items te vervoeren, is een trap of lastig traject naar de begane grond helaas geen optie (kijkt u in dat geval naar de 1e of 3e optie). De tafels en stoelen zitten gedemonteerd in de doos en moeten nog door uzelf gemonteerd worden. 

Wij bezorgen binnen 5 werkdagen in de ochtend. 

3. Levering grotere orders of speciale omstandigheden

Voor grotere bestellingen of meer flexibiliteit rondom de bezorging kunt u contact opnemen met SMS Verhuisservice op +5999 5232892 of uw favoriete eigen vervoerder. U spreekt zelf met hen het bijbehorende tarief af (dit is namelijk sterk afhankelijk van wat u heeft gekocht, waar het bezorgd moet worden en op welke dag). SMS Verhuisservice begint op naf 65,- en werkt in zones (de omgeving rondom onze winkel is zone 1). 

Uw eigen vervoerder is welkom tijdens de pick-up dagen woensdag tot en met zaterdag van 10:00-17:00u. 

Als u transport nodig heeft, houdt u er dan rekening mee dat wij niet garanderen dat er bij de winkel hulp is om grote zware items in te laden. U moet dus zelf voldoende spierkracht hiervoor regelen met uw transporteur.

Zie ook onze FAQ's en retouren beleid voor meer informatie. 

Internationale verzending

Wij bieden aan dat wij bestellingen voor omliggende eilanden zeewaardig verpakt aanleveren bij Don Andres (hier zijn wel kosten aan verbonden). U dient zelf het transport te regelen (en betalen) direct met Don Andres. Selecteer bij Checkout 'Ik regel transport' en stuur ons een email of Whatsapp bericht waarin u de situatie uitlegt. 

Voor bestellingen buiten Curaçao kunnen wij vóór verzending een kwaliteitscontrole regelen. Na uw goedkeuring openen wij de dozen om te controleren op beschadigingen of kleurverschillen. Na deze inspectie leveren wij de artikelen af ​​bij Don Andres. Houd er rekening mee dat internationaal verzonden artikelen niet kunnen worden geretourneerd. Eventuele transportschade valt onder de verantwoordelijkheid van de vervoerder (u kunt overwegen om hier een verzekering voor af te sluiten).